Magunkról-munkatársaink

A Kemabo Kft. célja kiváló minőségben megvalósítani ügyfelei által megálmodott közintézmények belső tereit, legyen az iroda, szálloda, bankfiók vagy oktatási intézmény, ezzel is hozzájárulva a jövő elvárásaihoz igazodó környezetek születéséhez. (kialakításához)

Cégünk 1990-ben alakult, és az azóta megszerzett tudással és tapasztalattal végezzük a nagy volumenű beruházások teljes körű belsőépítészeti kivitelezéseit. (Referenciáinkról itt olvashat bővebben)

Felkészült szakember gárdánknak és széleskörű beszállítói hátterünknek köszönhetően bármilyen tér belső kialakítását magas minőségben és határidőre tudjuk megvalósítani.

Az egyedi tervek megvalósításához a megfelelő minőségű gyártási hátteret az 1996-ban alapított gyártó üzemünk, a Bútorg Kft biztosítja.

Számos hazai és külföldi bútorgyártóval dolgozunk együtt, így a legszélesebb választékkal tudjuk biztosítani a projektek igényeihez legjobban illeszkedő mobil bútor, iroda berendezési megoldásokat.

Működésünk és szolgáltatásunk minőségét MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer biztosítja, mát 2000 óta folyamatosan.

2017-ben bevezetésre került az MSZ EN 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszer.