tanusitvany_terben_240

 

A KEMABO Kft működésének célja, hogy megrendelőink, partnereink elégedettek legyenek az általunk nyújtott belsőépítészeti megoldásokkal. Törekszünk a határidők pontos betartására és a lehető legjobb minőség elérésére.

A Társaság kiemelten fontosnak tartja a vállalkozás üzletpolitika részét képező minőségpolitika iránti elkötelezettségét és a minőségpolitika gyakorlati megvalósulásáért viselt felelősségét.

A fenti célok maradéktalan megvalósítása érdekében bevezetett minőségirányítási rendszer megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 sz. szabvány előírásainak. Ügyfeleink visszajelzéseit és a szakma legjobb gyakorlatait használjuk alapul működésünk folyamatos fejlesztéséhez.

A minőségpolitikai célok megvalósítása érdekében a KEMABO Kft munkatársai számára biztosítja és elvárja, hogy megfelelő és időszerű ismeretekkel rendelkezzen. A minőségi munkavégzéshez szükséges ismeretek és eszközök rendelkezésre állását biztosítja a munkatársak részére.

Iroda

Tovább
Egy iroda berendezése a megrendelői igények és a helyszíni adottságok messzemenő figyelembevételével történik, legyen szó konzervatív vagy modern, szerény vagy magasabb igényszintről. Külföldi partnereink termékei mellett, kooperációban készülő, vagy saját gyártású ...

Iroda

Közintézmény

Falrendszerek

Otthon