Gyártóbázis

butorg


Kiemelten fontos számunkra, hogy a belsőépítészeti kivitelezési munkákat magas színvonalon tudjuk megvalósítani. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő gyártói, beszállítói háttér. Ezért hoztuk létre 1996-ban önálló gyártó bázisunkat a Bútorg Kft-t

Felkészült szakember gárda és folyamatosan fejlesztett géppark jellemzi a Bútorg Kft-t. 2013-ban készült el az új üzemcsarnok Piliscséven. Az 1500m2 alapterületű gyártótérben a legmodernebb, számítógép vezérelt géppark teljes asztalosipari megvalósítást tesz lehetővé. A Bútorg gyártóműhelye alkalmas lapalkatrészekből készített korpuszbútorok és tömörfa alapanyagból előállított berendezési tárgyak gyártására is.

 


A tulajdonosok elkötelezettek a folyamatos technikai fejlesztés mellett. A legmodernebb megmunkáló gépek az alapanyagok méretre szabásától a végtermék csomagolásáig minden munkafázisban jelen vannak.

Az élzárógépek fóliával, pvc-vel, furnérral vagy akár tömörfával lezárt élek megvalósítását is lehetővé teszik. Kontaktcsiszoló segíti a felületkezelés előkészítését. CNC vezérelt fúró-maró központon készülnek a reprodukálható és pontos méretű tömörfa ill. lapalkatrészek.

A folyamatosan fejlesztett szakember gárda és géppark biztosítja, hogy a Bútorg műhelyeiben készülő belsőépítészeti elemek a legmagasabb minőséget képviseljék.