Magunkról-munkatársaink

A Kemabo Kft. célja kiváló minőségben megvalósítani ügyfelei által megálmodott közintézmények belső tereit, legyen az iroda, szálloda, bankfiók vagy oktatási intézmény, ezzel is hozzájárulva a jövő elvárásaihoz igazodó környezetek születéséhez.

Cégünk 1990.11.02.-án alakult, és az azóta megszerzett tudással és tapasztalattal végezzük a nagy volumenű beruházások teljes körű belsőépítészeti kivitelezéseit.

Fő szakterületünk a nagyléptékű építési projektek belső tereinek megvalósítása. Közel három évtizedes tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen. Piacvezetők vagyunk bankfiókok belső tereinek megvalósításában és az országban egyedülálló tapasztalattal rendelkezünk szállodák belsőépítészeti kialakításában. Olyan kiemelkedő középületek és projektek köthetőek a KEMABO szakember gárdájához, mint a MÜPA, a Közszolgálati Egyetem vagy a Hard Rock Cafe belső terei vagy az ország legnagyobb irodaháza, az új Telekom székház.

A belsőépítész és az építész a tervezés során megálmodja a teret, a mi feladatunk ezen álmok valóra váltása.

Felkészült szakember gárdánknak és széleskörű beszállítói hátterünknek köszönhetően bármilyen tér belső kialakítását magas minőségben és határidőre tudjuk megvalósítani.

Az egyedi tervek megvalósításához a megfelelő minőségű gyártási hátteret az 1996-ban alapított gyártó üzemünk, a Bútorg Kft biztosítja.

Számos hazai és külföldi bútorgyártóval dolgozunk együtt, így a legszélesebb választékkal tudjuk biztosítani a projektek igényeihez legjobban illeszkedő mobil bútor, iroda berendezési megoldásokat.

Működésünk és szolgáltatásunk minőségét MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer biztosítja, mát 2000 óta folyamatosan.

2017-ben bevezetésre került az MSZ EN 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszer.