Falrendszerek

A XXI századi munkakörnyezet folyamatosan igazodik a szervezet változó igényeihez, biztosítva az optimális méretű, és kialakítású belső tereket. Fontos a megfelelő megjelenés, hangszigetelés és a gyors és tiszta szerelés is.

Ezeknek a követelményeknek mind megfelel a KEMABO által alkalmazott Aliplast ECONOLINE falrendszer, mely térelválasztó belső válaszfalak ajtó- és ablak szerkezeteinek kialakítására lett kifejlesztve.

Irodai felhasználásra a két réteg üvegezés és a rétegek között elhelyezhető mini reluxa teszi alkalmassá, mind megjelenésében, mind hanggátlásában. A RAL színskáláról bármilyen színben rendelhető.

A falban elhelyezett nyílászárók készülhetnek alumínium keretezett, tömör dekoros, illetve keret nélküli edzett üvegből is.

Szerelése gyors, tiszta, száraz, építési törmelék nélküli. A felület könnyen tisztán tartható, festhető vagy tapétázható.

Elegáns, reprezentatív környezetben is jól alkalmazható, így bankfiókok, szolgáltató irodák és nagy irodaépületekben lévő tárgyalók és vezetői irodák kialakítására is kiválóan alkalmazható.

Évek óta alkalmazzuk ezt a rendszert az UniCredit és Budapest Bank fiókjainak átalakításánál.